resepi sup ayam sedap 1

Resepi sup ayam sedap dan simple

Penyediaan resepi sup ayam sedap, licin dan kompem terangkat. Rugi jika korang tak cuba ni. Bahan-bahannya: 5-6 ketul ayam (potong je kecik-kecik) 1 biji bawang besar (potong...
cara masak kari ayam

Ketahui cara masak kari ayam paling simple

Resepi kari ayam paling simple, rasa masam manis pulak tu. Ramai kot yang tak tahu cara masak kari ayam ni. Dibawah min share sikit jurus-jurus diaresepi...
resepi nasi ayam_2

Cara Masak Nasi Ayam Premium

Cara masak nasi ayam gred premium tapi bahan-bahannya murah dah mudah. Memang terbukti sedap (sebab memang ramai pun sudah cuba resepi ini) kami...
Resepi-ayam-masak-merah 1

Resepi Ayam Masak Merah Yang Tak Popular Langsung

Resepi ayam masak merah simple. Elehh...yang ni dah biasa makan kat majlis kenduri tak payah share pun takpeIyer lah sangat.. memang rasa sama je semua...
Resepi Ayam Masak Kicap Tak Cukup Sepinggan

Resepi Ayam Masak Kicap Siam.

Resepi ayam masak kicap siam! Pernah dengar ke? Tempoh memasak 20-30 minitI bet you... nasi korang kompem tak cukup sepinggan minta mahap kat kengkawan yang sedang...
resepi ayam masak cili kering

19/30 – Resepi ayam masak cili

19/30 - Resepi Ayam Masak Cili Kering Bahan-bahan : Bawang merah - mayang dan potong besar (2 versi) Bawang putih - mayang Lada besar 1 biji - mayang Cili...
Resepi Ayam Masak Halia

17/30 – Resepi ayam masak halia

17/30 - Resepi Ayam Masak Halia Berkuah Sedap Memang tak sia-sia mencuba, resepi yang cukup ringkas ini tapi hasilnya cukup sedap. Tambahan pula bila tak...
resepi sup ayam simple

13/30 – Resepi sup ayam

13/30 - Resepi Sup Ayam Simple Bahan-bahannya :) 3 biji kentang, kupas dan potong 8 setiap biji, rendam 4 - 5 biji telur gred B 1 cekak soo...
resepi ayam goreng kunyit

25/30 – Resepi ayam goreng kunyit 10 minit

25/30  - Resepi Ayam Goreng Kunyit Bahan bahan 4 ketul ayam potong dadu Garam Kunyit 1 biji Bawang merah 2 biji bawang putih 1/2 biji bawang holland potong gelang/besar2 6 btg Kacang...
resepi ayam butter 3

Resepi Ayam Butter

Resepi ayam butter (tepung goreng kentucky - di speedmart99)  Selera manusia takkan putus ada saja resepi yang nak di try nya selagi namanya halal bak kata pepatah.. tolak...