resepi nasi goreng cina 1
source : anymz-mykitchen. blogspot.com

Nasi goreng cina (patuh syariah & express)

Resepi nasi goreng cina ni special untuk kes emergency dimana setiap pagi kelam kabut tak sempat nak sediakan sarapan.

Anda nampak satu analogi yang mudah, apa yang mudah?

Perkataan Cina itu sendiri
dimana citarasa mereka sendiri yang
tak suka kepada benda pedas.

simple je kan

tetapi sebaliknya dah jadi lain
bila dikaitkan dengan selera melayu
diorang punya pedas tu adakalanya
boleh buat perut macam nak meletup
sampai cherry berry, gila selera diorang ni.

tempoh memasak : +/- 10minit
size hidangan : 2 orang (romentik gittew)
(jikalau terlebih masak, boleh dibawa ke menu tengah hari)

Hoo leng aaaa !!
Jangan lupa komen anything kat bawah
sharing-sharing dalam ni tak formal sangat pun
chill =)

Nak Like satu please =)

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here