resepi daging masak paprik

18/30 – Resepi daging masak paprik

18/30 - Resepi Daging Masak Paprik Bahan-bahan: Daging 1/2 kg (ikut suka banyak mulut yang nak makan) Bawang putih - 4 ulas Bawang holand - 1 biji Lobak merah +...
Resepi-ayam-masak-merah 1

Resepi Ayam Masak Merah Yang Tak Popular Lansung

Resepi ayam masak merah. Elehh...yang ni dah biasa makan kat majlis kenduri tak payah share pun takpe Iyer lah sangat.. memang rasa sama je semua dah orang katering...
resepi mee kari 3

Resepi Mee Kari

Resepi Mee Kari (Chinese) Selalu kita dapat merasa resepi mee kari kaum cina ni bila tiba hari perayaan saja itu pun teragak-agak nak makan "Tamau takut leyy.. i...
Resepi Ayam Masak Kicap Tak Cukup Sepinggan

Resepi Ayam Masak Kicap Siam.

Resepi ayam masak kicap siam! Pernah dengar ke? Tempoh memasak 20-30 minit I bet you... nasi korang kompem tak cukup sepinggan minta mahap kat kengkawan yang sedang cheat...
resepi tomyam simple

2/30 – Resepi tomyam simple 10 minit

2/30 - Resepi Tomyam Simple Bahan A 6 biji bawang putih dititik 1 biji tomato dipotong dadu halus2 2 batang serai dititik 5 inci lengkuas diketuk Bahan B 1/4 ekor ayam...