resepi nasi goreng cina 1

Resepi Nasi Goreng Cina (Patuh Syariah)

Nasi goreng cina (patuh syariah & express) Resepi nasi goreng cina ni special untuk kes emergency dimana setiap pagi kelam kabut tak sempat nak sediakan...
resepi ayam bakar 1

Resepi Ayam Bakar Wangi

Resepi Ayam Bakar Yang Wangi & Buat Perut Tetiba Lapar Biasa-biasa je kita makan ayam bakar kan tapi sehebat mana ayam bakar tersebut mampu membangkitkan selera adakah ianya...
Telur Masak Kicap

22/30 – Resepi telur masak kicap

22/30 - Resepi Telur Masak Kicap Bahan-bahan: 4 - 5 biji telur - saya goreng mata kerbau 2 biji bawang besar- di hiris 2 tangkai cili merah - dihiris 2...
resepi fish and chips 1

Resepi fish and chips

Penyediaan resepi fish and chips paling ringkas dan cepat.   Bahan-bahan: 1 cawan tepung gandum 1 sudu besar baking powder 1 cawan air kosong 1 sudu kecil madu 1 sudu...
resepi nasi minyak 1

Resepi Nasi Minyak Premium (4pax)

Resepi Nasi Minyak Premium (4pax)   Kali ni aku share resepi nasi minyak sahaje takde lauk-lauk uols nak lauk ayam merah ade kat sini nak lauk ayam masak kicap...