resepi sup ayam 6
source : steemit.com

Cara masak sup ayam yang ‘tempting’ memang tidak puas menikmatinya.

Resepi sup ayam, bila tengok perkataan ni pun aku dah tau ramai yang terbayang rempah sup bunjut yang tergantung sepapan kat kedai acheh 4-5posen tu.

Memang dah ramai yang dah boring dengan rasa dia ..khenn

Apa kata kali ni kita tukar angin buat yang special untuk menceriakan perut seisi rumah

Memang custom punya rempah sup.

Silap-silap setiap minggu jadi mangsa dera di dapur semata-mata nak siapkan sup ayam special tu.

Aku pun hantu sup juga antara yang boleh aku bagi rating 5star ialah sup daging mapley pelita nasi kandar tu.

resepi sup ayam 2Sup daging semangkuk dan roti 2 keping.. cukup cukup cukup buat aku berhingus dan tersandar kepuasan.

Itu sedikit intro sup daging kambing/lembu versi mamak, part ni kita sembang lain hari.

Kalau korang tak puas hati juga pergi la try sendiri.

Resepi gred biasa-biasa boleh rujuk ms.wikibooks.org.

Boleh teruskan bacaan di bawah untuk mengetahui cara masak sup ayam yang agak epic ni.

Taburkan dengan hirisan daun sup,
daun bawang dan bawang goreng apabila dihidang.

Amacam? Dah boleh test ni..aumm

Jangan lupa tinggalkan sebarang feedback
atau perkongsian pengalaman anda
di ruang komen dibawah =)

 

Nak Like satu please =)

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here